Drive in DJ show

Wat is een drive in DJ show?

Een drive-in DJ-show is een compleet pakket, inclusief een DJ voor 4 uur, die zijn eigen licht- en geluidsapparatuur meebrengt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het apart huren van licht- en/of geluidsapparatuur. Bij WEB Entertainment heb je de keuze uit diverse drive in DJ-pakketten, zodat je het beste pakket kunt kiezen dat past bij het feest dat je organiseert. Ook is het mogelijk een pakket naar jouw wensen aan te passen.

Waarom kiezen voor een drive in DJ show?

Het grootste voordeel van een drive-in DJ-show is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het apart huren van licht- en geluidsapparatuur. Hierdoor bespaar je niet alleen kosten, maar vermijd je ook een hoop organisatorisch gedoe.

Daarnaast biedt een drive-in DJ-show flexibiliteit en is het geschikt voor elk type feest en iedere locatie. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere feest, de mobiele opzet maakt het mogelijk om de show aan te passen aan verschillende omgevingen. Dit maakt een drive-in DJ-show een veelzijdige en gemakkelijke keuze voor een geslaagd evenement op elke gewenste locatie. Een betaalbare, stressvrije en flexibele oplossing voor een onvergetelijke ervaring!

Twijfel je nog over welk pakket het beste bij jouw feest past? Neem gerust contact met ons op voor advies. Maak van elk feest een zorgeloze en onvergetelijke gebeurtenis met onze drive-in DJ-shows!

Pakketten

Party pakket Lite

Dit feestpakket is ideaal voor feesten tot ongeveer 50 personen. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een top feest!

4 uur lang een allround DJ
2x Speakers op statief
Verlichte DJ booth
4x RGB led par
Pioneer DJ-set + mic
Op- en afbouw van de drive in
Reserve DJ€200.-

Party pakket deluxe

Het party pakket deluxe is geschikt voor feesten tot ongeveer 150 personen. Met een aanzienlijke upgrade in licht en geluid, zorg je voor een onvergetelijke indruk bij je gasten.

4 uur lang een allround DJ
2x Speakers op statief
Subwoofer
Verlichte DJ booth
4x RGB led par
2x Movinghead
Basis laser
Rook machine
Pioneer DJ-set + mic
Op- en afbouw van de drive in
Reserve DJ

€350,-

Premium party pakket

Met het premium party pakket overtref jij de verwachtingen van jou gasten en zorg je voor een onvergetelijke feestervaring. Het pakket is geschikt voor feesten tot ongeveer 300 personen.

4 uur lang een allround DJ
2x Speakers op statief
2x Subwoofer
Verlichte DJ booth
8x RGB led par
4x Movinghead
Rookmachine
Professionele RGB laser
Pioneer DJ-set + mic
Op- en afbouw van de drive in
Reserve DJ

€600,-

Waarom kiezen voor WEB entertainment

5 jaar ervaring
Inspelen op de dansvloer
Non-stop party
Professionele licht- en geluidsapparatuur
Ook mogelijk om langer te feesten dan 4 uur