Unieke versiering voor een feest

Een goede sfeer op een feest is erg belangrijk. Een groot deel van die sfeer wordt bepaald door de versieringen. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, unieke versiering zorgt voor net dat stapje extra en creëert vaak een echt wauw gevoel. We geven je een aantal tips om jouw feest versiering naar een hoger niveau te tillen.

 1. LED Letters

LED letters zijn een leuke manier om een persoonlijke touch aan een feest toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld de leeftijd van de jarige weergeven, de initialen van het bruidspaar of een speciale boodschap zoals “Happy Birthday”. LED letters zijn er in verschillende groottes en kleuren, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op het thema van je feest. Bovendien zorgen ze voor een omgeving waar je leuke foto’s kunt maken. Het enige nadeel van LED letter is dat er redelijk duur kunnen zijn om te huren. Een goed alternatief zijn letter en cijfer ballonnen. Ook deze zijn er in veel verschillende Grootes en maten.

2. Lichtgevende Ballonnen

Over ballonnen gesproken, lichtgevende ballonnen zijn een magische toevoeging aan elk feest. Lichtgevende ballonnen hebben vaak kleine LED-lampjes die er voor zorgen dat de ballon licht geeft. In het donker geven deze ballonnen een betoverend effect. Ze zijn ideaal voor avondfeesten en zorgen voor een feestelijke, maar toch chique uitstraling. Je kunt ze vullen met helium zodat ze door de ruimte zweven, of met lucht om ze ergens aan vast te binden. Combineer verschillende kleuren voor een cool effect, of ga voor een enkel kleurenpalet voor een elegante uitstraling.

3. Foam Sticks

Foam sticks zijn een geweldige manier om je gasten actief bij het feest te betrekken. Deze verlichte sticks zijn perfect voor de wat grotere dansvloeren. Foam sticks zijn er in verschillende kleuren en vaak met een knipper effect. Het uitdelen van foam sticks aan je gasten zorgt niet alleen voor een visueel spektakel, maar verhoogt ook de energie en interactie op je feest.

4. Uplights

en unieke en effectieve manier om een ruimte te veranderen en te voorzien van mooie verlichting is met uplights. Dit zijn lampen die op de grond worden geplaatst en hun licht omhoog schijnen, vaak tegen een muur of object. Op deze manier creëer je een stijlvol effect die je de gedurende de avond kan aanpassen op het publiek en de sfeer. Word er muziek gedraaid en wordt er gedanst? Laat dan je uplights automatisch mee verlichten op de mzuiek. Uplights zijn ideaal om specifieke delen van de ruimte te accentueren, zoals de dansvloer, het podium of bijzondere architectonische kenmerken van de locatie. Vaak beschikken uplights over een goede accu en draadloze dmx besturing waardoor je geen vervelende kabels door de ruimte heen hoeft te leggen. Met uplights creëer je eenvoudig een luxe en professionele uitstraling.

5. Foto Booth

Eigenlijk geen decoratie maar wel een must-have voor een feest, een foto booth.Het biedt je gasten een leuke en interactieve manier om herinneringen vast te leggen. Zorg ervoor dat je verschillende accessoires zoals hoeden, brillen en borden met grappige teksten bij de foto booth neerlegt om de foto’s van je gasten nog leuker te maken. Je kunt kiezen voor een traditionele foto booth met een gesloten ruimte of een open variant met een mooie achtergrond die past bij je thema. Foto booths zorgen niet alleen voor vermaak tijdens het feest, maar de foto’s vormen ook een blijvende herinnering voor jou en je gasten.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of heb je een vraag? Twijfel niet en neem gerust contact op!